waarom La Salita?

Van bakfiets naar restaurant!

In de nazomer van 2013 ben ik begonnen met het bereiden van ambachtelijke argentijnse worstjes tussen stokbrood, de beroemde choripán. Voorgebakken op quebracho (steeneik), afgebakken op een gasgrill in een bakfiets en geserveerd met verse chimichurri. 
Al snel kwam er naast een ruimer assortiment een VW-bus met een grote argentijnse grill op een aanhanger. Eind 2014 werd het wagenpark uitgebreid met een foodtruck. 

In de 2,5 jaar dat ik me heb verbonden aan eerlijk, argentijns eten is Choripán een begrip geworden op foodfestivals, lifestyle-markten, bij catering in Nederland en België en op de ambassade van Argentinië. 
Zonder de inzet van mijn vrouw, mijn vrienden en mijn trouwe klanten was ik niet zo ver gekomen. Bedankt!

En nu werd november 2015 een droom realiteit: een klein restaurant met eerlijk eten zonder concessies. Weg met dat fabrieksvoer uit potjes en zakjes. Eten maken is prachtig en goed eten consumeren met vrienden of familie een genot.

Cock den Breejen - choripanman