festivals

De choripanman is soms ook festivals aanwezig, samen met zijn tangopartner, de choripanvrouw.

Het assortiment is dan uitgebreider, vaak met verrassingen zoals kalfszwezerik. De choripankar staat er wel, maar in een speciale setting met de foodtruck, de mobiele parrilla en als er genoeg ruimte is ons "Rollende Keukens"-terras. 
We serveren dan empanadas (pasteitjes) met rundvlees, kip of kaas en een toetje: panqueque de dulce de leche (zoet pannenkoekje met caramel).
Op de grote grill bakken we vlees voor bondiola (varkensfilet), lomito (rundersteak) en milanesa (kip- of kalfschnitzel met kaas, de favoriet van Maximá), dit alles geserveerd tussen Frans brood (stokbrood op z'n Argentijns) en met salsa.
Op speciaal verzoek hebben we medialunas, kleine zoete croissantjes, heerlijk met dulce de leche. Een kop koffie of thee, een sapje en een paar van deze broodjes: een beter festivalontbijt bestaat niet!

Maar waar we ook staan, in welke opstelling dan ook, altijd serveren we dat verrukkelijke broodje Argentijnse worst, de choripán!