KONING

De Stokerij en Theater aan de Schie presenteren familievoorstelling KONING (6+) in Schiedam.

“KONING” is een gloednieuw en hyperactueel stuk met in de hoofdrollen Roos Drenth, Anne Rats en niemand minder dan Kenneth Herdigein, spelers van De Jonge Stokerij en twaalf amateurspelers. Geinspireerd op grote koningen: Willem Alexander, Mohammed Ali, Elvis Presley, Beyonce, Koning Arthur en Black Panther, aangedreven door muziek van Nieuw Niks.

Koninklijk Menu
Choripán/La Salita zou een koninklijk driegangenmenu serveren tussen de voorstellingen in en ook nu gaan ze dit doen, maar dan in andere vorm!
Choripán serveert een driegangenmenu bestaande uit: natuurlijk de beroemde Argentijnse worstjes als voorgerecht, de royaal gevulde runderstoofpot van bavet en als toetje het lievelingsgerecht van Máxima... panqueques con dulce. Oftewel dunne flensjes van Schiedams meel en Argentijnse caramelsaus.
Je kunt dit gehele menu bij Choripán afhalen voor € 19,50 of alléén een Argentijnse stoofpot voor € 15,00. Dit kan van 7 januari t/m 5 februari! Bestel het tijdig want OP=OP (bestellen kan <<HIER>>, ophalen op Nieuwe Haven 55B-1, 3116 AA Schiedam). Zo kun je KONING kijken in je eigen huiskamer met een heerlijk bordje op schoot!